WIE ZIJN WIJ?
Media Markt België is met 25 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. Daar waar onze verkoopteams hun productkennis gebruiken om klanten de juiste oplossing aan te bieden, geven onze medewerkers van het Service Center de nodige support aan de winkels om van Media Markt een Great Place To Shop (on en offline) te maken. Media Markt werd verkozen tot beste winkelketen en veroverde een plaats in de Top 10 ranking Best Workplaces van België.

Om onze groei te kunnen volgen kijken we uit naar… (m/v)

(Toekomstige) STORE MANAGERS (voor heel Vlaanderen)

DE FUNCTIE:
Als store manager van een winkel draag je de volledige operationele verantwoordelijkheid op het vlak van assortimentsbeheer, prijsvorming, personeelszaken, marketing en logistiek opzich. Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de Media Markt filosofie, het respecteren en uitvoeren van de verschillende processen en de realisatie van de gestelde ondernemingsdoelstellingen. Samen met je team en met de ondersteuning van verschillende departementen op het Service Center neem je autonoom beslissingen om je winkel sterker te maken.

Als store manager in training stroom je na een intensief opleidingsprogramma door naar een winkel waar je talenten het best tot zijn recht komen.

EN NU CONCREET:
In de volgende domeinen draag je de eindverantwoordelijkheid:

Algemeen strategisch beheer

Commercieel beheer

Aankoop beheer

Financieel beheer

Personeelsbeheer

PROFIEL:

ONS AANBOD:
Wij bieden je een functie aan in een zeer boeiende retails sector, waarbij je voortdurend omringd wordt door gedreven, enthousiaste en professionele mensen. Je krijgt de kans om voortdurend te investeren in je eigen ontwikkeling door middel van een uitdagend groeipad.

Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een firmawagen, bonusplan, netto vergoeding, groepsverzekering, GSM, laptop etc.