Fil Rouge

Wervingscommunicatie, Corporate Design & Advertising

logo

Services

HR-Communicatie

PRINT

Naast het steeds groeiende aandeel van online advertising blijft print een vaste waarde in het medialandschap. Het is nog steeds een sterk medium waarlangs een groot publiek bereikt kan worden. Ook hier is het belangrijk om je onderneming in de spotlight te zetten met een origineel concept om ervoor te zorgen dat jouw advertentie degene is die herinnerd wordt tussen het grote aantal advertenties waar men mee geconfronteerd wordt. Wij bij Fil Rouge helpen jou hierbij door een advertentie voor jou te ontwerpen die van het papier springt en deze te publiceren in de juiste media voor het bereiken van jouw doelpubliek.

ONLINE COMMUNICATIE

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Via smartphones en tablets heeft men altijd en overal toegang tot het internet. Het is dan ook hét kanaal bij uitstek om nieuwe klanten en potentiële toekomstige werknemers te bereiken. Dit is echter niet zo eenvoudig als het klinkt. Het komt erop aan ervoor te zorgen dat net jouw bedrijf herinnerd wordt uit het overaanbod aan indrukken die men krijgt als men online gaat. Fil Rouge kan je hierbij helpen door een website met een wauw-effect te creëren, een opvallende social media campagne te lanceren ... en dit alles geheel in stijl van jouw bedrijf én gericht op de door jou gewenste doelgroep.

SOCIAL MEDIA

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram,... Social media wordt steeds vaker als communicatieplatform gebruikt in de eeuwig durende concurrentiestrijd over nieuwe klanten en potentiële werknemers. Het is dan ook een snelle, eenvoudige en goedkope manier om het bedrijfsimago aan een groot publiek kenbaar te maken. Door de toenemende populariteit van social media als advertentiekanaal is het echter van groot belang om je onderneming op een originele manier te onderscheiden van massa. De uitstraling en inhoud van je advertenties bepalen namelijk of men al dan niet de tijd neemt om ze te bekijken en eventueel door te klikken naar jouw website.SOME WORK